Om oss

Erfarna och kunniga akupunktörer

Välkommen till akupunktur Stockholm – en kunnig och erfaren expert på akupunktur och andra behandlingar. Alla våra behandlingar utförs av välutbildade akupunktörer med flerårig utbildning och utbildningen är synnerligen säker. Vi använder alltid engångsnålar för att säkerställa att några blodsmittor inte ska överföras.

Vi är medlemmar i Svenska Akupunkturförbundet och är självfallet ansvarsförsäkrade.

Vi erbjuder akupunkturbehandlingar av högsta kvalitet på vår moderna och trivsamma mottagning i Stockholm. Hos oss får du alltid ett professionellt bemötande av vår erfarna och kvalificerade personal.

akupunktur Stockholm

Oavsett vilket besvär du har är du välkommen

Vi tar emot människor med bred och djup kompetens och en gedigen och mångårig erfarenhet – hos oss är människor med besvär av många olika slag välkomna. Vi ser till hela individen och kan ställa snabba och säkra diagnoser. Vi har genom åren behandlat tusentals patienter och den absoluta majoriteten av dessa känner en förbättring redan efter den första behandlingen.

Vi siktar på att förbättra din allmänna hälsa och därmed hela ditt liv. Vi arbetar med traditionella metoder med uppdaterar oss kontinuerligt för att hänga med i utvecklingen.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

Förbättra din hälsa och ditt välmående med akupunktur